martes, 26 de enero de 2016

Llibreria sobre rodes / Librería sobre ruedasCom de costures no tinc res interessant, us ensenyaré una coseta que vam fer ja fa uns mesos i que ens ha anat molt bé per tenir els llibres endreçats.

Como de costureo no tengo nada interesante, os enseñaré una cosita que hicimos ya hace algunos meses y que nos ha ido genial para poner un poco de orden a los libros.

Sempre m'han agradat les llibreries on els contes i els llibres estiguin accessibles als nens i si pot ser amb les solapes de cara, doncs millor que millor.
Vaig estar tafanejant per google, pinterest,... i no veia res que m'acabés de convéncer, així que vam decidir fer-ne una totalment personalitzada al nostre mico. Que al Blai li agraden los cotxes, doncs li farem un cotxe!!!

Siempre me han gustado las librerías donde los cuentos y los libros sean accesibles a los niños y si puede ser con las solapas de cara, pues mejor que mejor.
Estuve cotilleando por google, pinterest,... y no veía nada que me acabase de convencer, así que decidimos hacer una totalmente personalizada para nuesttro peque. Que a Blai le gustan los coches, pues le haremos un coche!!!
No té massa secret, una fusta una mica doble, imaginació, manya, alguna hora de feina i poca cosa més. La part de la fusta he de dir que va ser cosa del meu home, jo encara no m'atreveixo, però tot arribarà... jo em vaig dedicar a la part més artística i el Blai ens va donar un cop de mà com un autèntic "manetes"!

No tiene demasiado secreto, un tablero un poco grueso, imaginación, maña, alguna hora de trabajo y poca cosa más. la parte de la madera debo decir que fue mérito de mi marido, yo todavía no me atrevo, pero todo se andará... yo me dediqué a la parte más artística y Blai nos echó una mano como un auténtico "manitas"!

Us deixo unes fotos del procés, tot i que no són de molt bona qualitat...

Os dejo unas fotos del proceso, aunque no son de muy buena calidad...


Desitjo que us hagi agradat!!! Feliç setmana!!!

Espero que os haya gustado!!! Feliz semana!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips