jueves, 28 de mayo de 2015

Pantà de Riudecanyes

I aquí estic de nou amb una altra proposta per fer amb els més petits, el Pantà de Riudecanyes.

Y aquí estoy de nuevo con otra propuesta para hacer con los más peques, el Pantano de Riudecanyes.
Trobo que és un lloc ideal per anar a fer un picnic amb nens, sobretot per aquells que vivim per la zona. No és que tingui res d'idíl·lic, però és un pantà, hi ha aigua, i això als nens els hi agrada moooolt!!!

Creo que es un sitio ideal para ir a hacer un picnic con niños, sobretodo para aquellos que vivimos por la zona. No es que tenga nada de idílico, pero es un pantano, hay agua, y eso a los niños les suele gustar muuuucho!!!
S'ha de reconéixer que el fet que es pugui arribar en cotxe fins a primera línia fa que sempre hi hagi gent, i n'hi ha que van amb el kit sencer (taula, cadires, sombrilla, nevereta,....), cosa que, segons la meva humil opinió, fa que perdi una mica l'encant.

Hay que reconocer que el hecho de que se pueda llegar en coche hasta primera línea hace que siempre haya gente, y hay quien va equipado con todo el kit (mesa, sillas, sombrilla, nevera,...), cosa que, según mi  humilde opinión, hace que pierda un poco el encanto.
De totes maneres, una manta, una carmanyola, un pantà i molt espai per córrer, jugar i passar-s'ho bé, et solucionen un matí de diumenge sense cap mena de dubte.

De todos modos, una manta, una fiambrera, un pantano y mucho sitio para correr, jugar y pasarlo en grande, te solucionan una mañana de domingo sin ningún tipo de duda.
Tot i poder arribar fins a la vora del pantà, naltros vam deixar el cotxe a l'altra banda i vam creuar caminant. A l'arribar a Riudecanyes trobareu indicacions al pantà, un cop allà a mà esquerra hi ha una zona d'aparcament. Creuar el pantà i arribar a la zona de "picnic" costa uns 10-15'.

Aunque se puede llegar hasta la misma orilla del pantano, nosotros dejamos el coche en el otro lado y cruzamos andando. Al llegar a Riudecanyes encontraréis indicaciones al pantano, una vez allí a mano izquierda hay una zona de aparcamiento. Cruzar el pantano y llegar a la zona de "picnic" cuesta unos 10-15'.
Fins aviat!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips