lunes, 18 de mayo de 2015

Castell de Miravet

Per fi el bon temps ja s'ha instal·lat, i trobo que la primavera és una època ideal per fer excursions amb els més petits. Nosaltres ja fa unes setmanes que vam començar a voltar i m'agradaria compartir algunes de les nostres sortides amb vosaltres. Passejades, excursions o raconets on passar el dia amb els nens que us poden resultar interessants. M'he marcat l'objectiu d'almenys publicar una entrada d'aquest tipus per setmana, a veure si ho aconsegueixo....

Por fin el buen tiempo se ha instalado, y creo que la primavera es una época ideal para hacer excursiones con los más pequeños. Nosotros ya hace unas semanas que empezamos a movernos y me gustaría compartir algunas de nuestras salidas con vosotros. Paseos, excursiones o rinconcitos donde pasar el día con los niños que os pueden resultar interesantes. Me he marcado el objetivo de publicar almenos una entrada de este tipo por semana, a ver si lo consigo...




Fa un parell de setmanes vam estar al Castell de Miravet (La Ribera d'Ebre - Tarragona). És una excursió per fer amb nens a partir de 2 anys sense necessitat de portar motxilla. Potser els més petits us poden demanar alguna estoneta de braços però és ideal perquè caminin ells sols. Distància curta, poc desnivell i camí en molt bones condicions.
A l'arribar a Miravet, podeu deixar el cotxe a la mateixa plaça del poble, al costat d'un petit parc infantil.

Hace un par de semanas estuvimos en el Castillo de Miravet (La Ribera d'Ebre - Tarragona). Es una excursión perfecta para hacer con niños a partir de 2 años sin necesidad de llevar mochila. Puede que los más pequeños os pidan algún ratito de brazos pero es ideal para que caminen ellos solos. La distancia es corta, poco desnivel y el camino está en muy buenas condiciones.
Al llegar a Miravet, podéis dejat el coche en la misma plaza del pueblo, al lado de un pequeño parque infantil.




Es surt des del mateix poble, l'heu de travessar per carreronets empedrats on trobareu portals, una font i fins i tot una pedra de molí.

Se sale desde el mismo pueblo, lo tenéis que atravesar por calles adoquinadas donde encontraréis portales, una fuente y hasta una piedra de molino.




Un cop travessat el poble, ja es comencen a veure les restes de les muralles a dalt del turó.
Trobareu una bifurcació i un cartell que assenyala el castell cap a la dreta. Cap a l'esquerra surt un sender marcat que ens van dir que també pujava al castell, ho volíem provar de baixada però es va ficar a ploure i no ens vam arriscar, així que queda pendent per un altre dia...

Una vez atravesado el pueblo, ya se empiezan a ver los restos de las murallas en lo alto del cerro. Encontraréis una bifurcación y un cartel que indica el castillo hacia la derecha. Hacia la izquierda sale un sendero marcado que nos dijeron que también subía al castillo, queríamos probarlo de vuelta pero se puso a llover y no nos arriesgamos, así que queda pendiente para otro día...




El camí no té cap complicació, comença amb un empedrat molt còmode, i després van alternant-se zones de sendera més rocosa i camí de grava.

El camino no tiene ninguna complicación, empieza con un adoquinado muy cómodo, y después se alternan zonas de sendero más rocoso y camino de grava.






Finalment torna a haver camí empedrat fins arribar al castell. En total uns 30' a ritme de nen.

Al final, vuelve a haber camino adoquinado hasta llegar al castillo. En total unos 30' a ritmo de niño.




Un cop a dalt, podeu visitar el castell. Crec recordar uns 2,5€ per persona, i que pels nens menors de 8 és gratuït.

Una vez arriba, podéis visitar el castillo. Creo recordar unos  2,5€ por persona, y que para los niños menores de 8 es gratis.




Si teniu nens curiosos, als que els hi agraden les històries de castells, reis, princeses i cavallers, i li poseu una mica d'imaginació, de ben segur que passareu una bona estona.
Si voleu una mica d'ajuda, cliqueu aquí i trovareu un joc per visitar Miravet en família.

Si tenéis niños curiosos, a los que les gustan las historias de castillos, reyes, princesas y caballeros, y le ponéis un poco de imaginación, seguro que pasaréis un buen rato.
Si queréis un poco de ayuda, pinchad aquí y encontraréis un juego para visitar Miravet en familia.




El castell està en bones condicions i podreu veure estances com les cavallerisses, el pati d'armes, la cisterna, la cuina, el menjador, el magatzem, l'església, el celler, el recinte sobirà,...
Podeu trobar més info en aquesta web.

El castillo está en buenas condiciones y podréis ver estancias como las caballerizas, el patio de armas, la cisterna, la cocina, el comedor, el almacén, la iglesia, el recinto soberano, la bodega,....
Podéis encontrar más info en ésta web.




Les cavallerisses / Las caballerizas




Terrassa inferior / Terraza inferior




Terrassa inferior. Muralles amb espitlleres / Terraza inferior. Murallas con aspilleras




Magatzem / Almacén




Pati d'armes / Patio de armas




Des de l'església surten aquestes escales de caragol, força estretes per cert, que arriben fins a la terrassa superior.

Desde la iglesia salen estas escaleras de caragol, bastante estrechas por cierto, que llegan hasta la terraza superior.




Terrassa des d'on podreu gaudir d'unes vistes magnífiques del poble, el riu i l'entorn.

Terraza desde donde podréis disfrutar de unas vistas magníficas del pueblo, el río y el entorno.




De tornada al poble, si porteu dinar, podeu aprofitar per fer un bonic picnic a la vora del riu.

Ya de vuelta al pueblo, si lleváis comida, podéis aprovechar para hacer un bonito picnic a la orilla del río.

Bona setmana!!! / Feliz semana!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips