viernes, 27 de diciembre de 2013

Pissarra enrotllable / Pizarra enrollable
Això va ser amor a primera vista!!! Vaig trobar aquestes pissarres al blog de Naii, i vaig saber que seria el meu regal estrella d'aquests nadals pels petits de casa.

Esto fue amor a primera vista!!!. Encontré estas pizarras en el blog de Naii, y supe que este sería mi regalo estrella estas navidades para los peques de casa.  
La roba de pissarra la vaig comprar aquí, i he de dir que els hi dono un 10, una atenció i un tracte immillorable, i l'enviament rapidíssim.

La tela de pizarra la compré aquí, y debo decir que les doy un 10, una atención y un trato inmejorable, y el envío rapidísimo.

La roba es cus perfectament, encara que millor si teniu una agulla gruixuda, jo al final vaig acabar fent-ho amb una de 110, amb la de 90 em costava una mica...

La tela se cose perfectamente, aunque mejor si tenéis una aguja un poco gruesa, yo al final lo hice con una de 110, ya que con la de 90 me costaba bastante...
Com Naii, també vaig posar solapa per guardar els guixos i la baieta, i un velcro per tancar-la, tot i que aquests detallets els estic variant en les que estic fent ara...
Podeu trobar el tutorial de com fer-les aquí.

Como Naii, también puse solapa para guardar las tizas y la bayeta, y un velcro para cerrarla, aunque estos detallitos los estoy variando en las que estoy haciendo ahora... 
Podéis encontrar el tutorial de cómo hacerlas aquí.
Aquesta ha estat la primera i la vaig cosir per un amic invisible. He de dir que va ser tot un èxit!!! Espero que la resta també ho siguin!!!

Esta fue la primera y la cosí para un amigo invisible. Tengo que decir que fue todo un éxito!!!. Espero que el resto también lo sean!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips