martes, 14 de enero de 2014

Buff reversibleAbans de res, espero que hagueu passat unes bones festes i desitjar Bon Any a tothom!!!
Han estat uns dies plens d'emocions i el primer Nadal on el meu petit ha pogut gaudir de la màgia nadalenca, el tió, els Reis,.... realment ha estat genial!!!

Però el dolent de tenir la família lluny és que s'ha d'estar tot el dia amunt i avall, i això està clar que no és compatible amb treure temps per acabar projectes, així que la màquina de cosir ha quedat una mica abandonada.

Tot i això he tret alguna estoneta per fer alguns buffs pels petits de casa, que després amb molta amabilitat va "cagar" el tronc.

Antes de nada, espero que hayáis pasado unas buenas fiestas y desearos a todos un Feliz Año Nuevo!!
Han sido unos días llenos de emociones y la primera Navidad donde el peque ha podido disfrutar de la magia de estas fechas, del tió, de los Reyes,... ha sido genial!!!

Pero lo malo de tener a la fanilia lejos es que uno se pasa el día de aquí para allá, y eso está claro que no es compatible con sacar tiempo para acabar proyectos, así que la máquina de coser ha quedado un poco abandonada.

Aún así he podido sacar algún ratito para hacer algunos buffs para los peques de casa, que después con mucha amabilidad "cagó" el tió.
Són reversibles, per una cara roba polar, per l'altra, una franela que m'encanta i que vaig comprar aquí. Només us en puc ensenyar aquest, és el que té no pensar mai en fer fotos, però us asseguro que en vaig fer uns quants!!!

Son reversibles, por un lado forro polar, por el otro, una franela que me tiene enamorada y que compré aquí. Sólo os puedo enseñar este, es lo que tiene no pensar nunca en hacer fotos, pero os aseguro que hice unos cuantos!!!
És tanca amb snaps, que podeu trobar a Snapclip.

Se cierra con Snaps, que podéis encontrar en Snapclip.
Costura la mar de fàcil i ràpida, i el meu fill està encantat amb el seu buff, cada cop que se'l posa no hi ha manera de treure-li!!!

Costura fácil y rápida, y mi hijo está encantado con su buff, cada vez que se lo pone no hay manera de quitárselo!!!
Bona setmana!No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips