domingo, 24 de noviembre de 2013

Entre animals / Entre animales

És increïble com t'arriben a sorprendre els nens. Avui ha estat un dia diferent. Gràcies a la nostra amiga Eli hem tingut un matí carregat de noves experiències, hem anat a veure animals!!!
Encara que a casa no en tenim, el Blai sempre ha vist gossos i gats a casa dels avis, i li encanten. De fet, no hi ha gos, per gros que sigui, al que no ens aturem a saludar. Però avui, la cosa no anava per aquí.... hem anat a veure animals de granja, gallines, conills, cabres, corderets,... i el Blai ha gaudit d'una forma que poques vegades havia vist.
Només té 14 mesos i sempre ha estat força valent però avui no les teníem totes de com anava a respondre. Què com ha anat???

Es increible como nos llegan a sorprender los niños. Hoy ha sido un día diferente. Gracias a nuestra amiga Eli hemos tenido una mañana cargada de nuevas experiencias, hemos ido a ver animales!!!
Aunque en casa no tenemos, Blai siempre ha visto perros y gatos en casa de sus abuelos, y le encantan. De hecho, no hay perro, por grande que sea, al que no paremos a saludar. Pero hoy la cosa iba por otros lares... hemos ido a ver animales de granja, gallinas, conejos, cabras, corderitos,.... y Blai ha disfrutado como pocas veces había visto.
Solo tiene 14 meses y siempre ha sido muy "echao palante" pero hoy no las teníamos todas de como iba a reaccionar. Qué cómo fue??? 




Amb les gallines. Primer des de fora, des d'on se les mirava amb recel, però un cop dins del corral... una mica més i no sortim!!!. Hem pogut recollir ous (com si ho hagués fet tota la vida, quina traça ficant-los a l'ouera) i donar de menjar a les gallines, i quina il·lusió que li ha fet!

Con las gallinas. Primero desde fuera, desde donde se las miraba con recelo, pero una vez dentro del corral... un poco más y no salimos!!! Hemos podido recoger huevos (como si lo hubiese hecho toda la vida, vaya maña poniéndolos en la huevera) y dar de comer a las gallinas, y vaya ilusión que le ha hecho!




Amb els conills. Hem pogut acaronar un conillet que ha agafat el pare i al Blai li han fet tanta gràcia que només feia que ficar la mà dins les gàbies!

Con los conejos. Hemos podido acariciar uno que ha cogido papá y a Blai le han hecho tanta gracia que solo hacía que meter la mano en las jaulas!




Aquí ja ha estat el moment apoteòsic del matí. Primer observant les cries, veient-les mamar, després oferint una fulla de col que portava a la mà i que finalment ha aconseguit donar-li a un dels anyells. Ha estat fantàstic veure'l passejar-se per tot arreu amb tanta seguretat i sense cap por.

Aquí ya ha llegado el momento apoteósico de la mañana. Primero observando a las crías, viéndolas mamar, después ofreciendo una hoja de col que llevaba en la mano y que finalmente ha conseguido darle a uno de los corderitos. Ha sido fantástico verlo pasearse por todos lados con tanta seguridad y sin ningún miedo.




I aquí està la Cabri (és el seu nom, de veritat que no és conya). Li hem tocat les banyes, l'esquellot i l'hem perseguit allà on anava...

Y aquí está Cabri (prometo que es su nombre real). Le hemos tocado los cuernos, el cencerro, y la hemos perseguido allí donde iba...




I ja ho heu vist, el senyor ha estat com si fos a casa, qualsevol diria que era la primera vegada!!! Ens ho hem passat genial tant ell com nosaltres, només de veure com ha arribat a disfrutar. És un nen molt expressiu i amb la cara ho diu tot, i avui n'hi ha ha hagut de tot tipus, de descoberta, de sorpresa, de dubte, de satisfació, d'il·lusió, i sobretot, la que a mi més m'agrada, la de nen feliç :)

Y ya lo habéis visto, el señor ha estado como Pedro  por su casa, cualquiera diría que era la primera vez!!!. Nos lo hemos pasado genial, tanto él como nosotros, simplemente de verlo disfrutar tanto. Es un niño muy expresivo y con la cara lo dice todo, y hoy ha habido de todos los colores, de descubrimiento, de sorpresa, de duda, de satisfacción, de ilusión, y sobretodo, la que a mi más me gusta, la de niño feliz :)
 



I em quedo amb aquesta foto perquè tinc la sensació que si el meu fill sapigués parlar, en aquest moment m'hagués dit... "Mama, ja hem de marxar?".
Gràcies Eli per aquest fantàstic matí!

Y me quedo con esta foto porque tengo la sensación que si mi hijo supiese hablar, en este momento me hubiese dicho... "Mamá, ya nos tenemos que ir?".
Gracias Eli por esta fantástica mañana!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips