miércoles, 17 de septiembre de 2014

Una plantain.... para mi abuela!!!

La meva abuela va fer 80 anys el passat mes de maig, però com ella és tan moderna li vaig fer aquesta samarreta.

Mi abuela cumplió 80 añazos el pasado mes de mayo, pero como ella es muy moderna le hice esta camiseta.
Patró plantain una mica modificat, sense mànigues i una mica més estret que l'original. 

Patrón plantain un poco modificado, sin mangas y un poco más estrecho que el original.
La tela és de Ribes i Casals, una botiga física de Barcelona. Em va fer molta gràcia que el mateix dia que jo vaig donar el regal, Yolanda de Pandielleando publiqués una entrada en la que va fer servir la mateixa roba per fer-li una samarreta a la seva mare!!!

La tela es de Ribes i Casals, una tienda física de Barcelona. Me hizo mucha gracia que el mismo día que yo di el regalo, Yolanda de Pandielleando publicase una entrada en la que usaba la misma tela para hacerle una camiseta a su madre!!! 
Fins ara no he tingut cap foto de la destinatària amb ella posada, així que, per variar, aquesta entrada va amb uns mesos de retard.
De totes maneres.... felicitats abuela!!!

Hasta ahora no he tenido ninguna foto de la destinataria con ella puesta, así que para variar, esta entrada va con unos meses de retraso.
De todos modos..... felicidades abuela!!!
Li va encantar això de que li fes un regal handmade, i sé que ho va apreciar molt, que era sastressa de professió i aquestes coses es valoren!!! A més, aquest any no es pot queixar, que va tenir regal doble, una samarreta i saber que la tornem a fer besàvia d'aquí poquet!!!

Le encantó esto de que le hiciera un regalo handmade, y sé que lo apreció mucho, que fue sastra de profesión y estas cosas se valoran!!! Además, este año no puede quejarse, que tuvo regalo doble, una camiseta y saber que la volvemos a hacer bisabuela en breve!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips