viernes, 4 de octubre de 2013

Per fi!!!

Després de molt temps d'haver creat aquest blog, per fi em decideixo a posar-ho en funcionament.
Una mala ratxa va fer que ho anés posposant, però crec que ha arribat el moment d'intentar-ho.

Riallera, optimista, lluitadora, divertida...segurament és tot allò que diria molta gent de mi, però d'un temps cap aquí la meva llum s'havia anat apagant i cada dia m'era més difícil ser riallera, optimista, lluitadora i divertida.

Però de sobte (bé, no tan de sobte...), fa 13 mesos la meva vida va canviar. Vaig ser mare. I encara estic sorpresa de com aquesta personeta ha fet que poc a poc la meva llum, la que els cops de la vida em va anar traient, està tornant a il·luminar-me. Cada dia em costa més no riure, jugar, lluitar, en fi, tornar a ser una mica la noia riallera, optimista, lluitadora i divertida de sempre. M'està fent créixer tant!!!

Em dic Laura, i em sento molt afortunada. Afortunada de tenir una feina en els temps que corren, de treballar en allò que m'omple, afortunada de ser mare, de tenir un petit que m'ensenya i em fa sentir més plena cada dia, afortunada de tenir al meu costat un company immillorable per fer aquest viatge que és la criança d'un fill. I sobretot, afortunada de poder gaudir de totes les petites coses que ens ofereix la vida cada dia acompanyada de la meva "petita" gran família.

No sé que en sortirà de tot això, ni si tindrà massa futur. De moment m'ho vull prendre amb calma, sense obligacions, així que aniré fent sobre la marxa....
No tinc cap intenció de fer res novedós, simplement poder compartir idees, projectes, aventures, neguits i aficions.

M'agrada l'esport, la natura, viatjar, cuinar, cosir,... i sobretot gaudir del meu petit, així que el més probable és que de tot això vagi aquest blog.

Espero que us agradi!No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips