sábado, 13 de diciembre de 2014

Faldilla nena / Falda niña



Aquesta entrada ja fa mesos que està a mitges, de fet, són costures que vaig fer durant l'estiu, però ja que m'he animat una mica amb el blog, us les volia ensenyar.
Són unes faldilles molt fàcils de fer, jo vaig seguir aquest tutorial de Mi Rincón de Mariposas. Em va agradar perquè a part de ser senzill és molt adaptable a diferents talles, de fet una de les que us ensenyo era per a una nena de 2 anys i les altres per a dues bessones de 4.

Esta entrada ya hace meses que está a medias, de hecho, son costuras que hice durante el verano, pero ya que me he animado un poco con el blog, os las quería enseñar.
Son unas faldas muy fáciles de hacer pero muy resultonas, yo seguí este tutorial de Mi Rincón de Mariposas. Me gustó mucho porque a parte de ser sencillo es muy adaptable a diferentes tallas, de hecho, una de las que os enseño era para una peque de 2 años, y las otras para unas gemelas de 4.




En vaig fer una altra abans (de la que no tinc foto) en què vaig fer servir tot tela de cotó tipus patchwork com estava fet al tutorial, però després vaig provar la combinació de texà i punt, i em va encantar!!!

Hice otra falda antes (de la que no tengo foto) en la que usé todo tela de algodón tipo patchwork como estaba hecha en el tutorial, pero después probé la combinación de vaquero y punto y me encantó!!!




I encara que sembli increïble, era la primera vegada que cosia roba texana, de fet, encara no he tornat a fer-ho, així que enllaço aquesta entrada a la Semana de la Tela Plana de Cal Joan dient que m'ha resultat molt fàcil de cosir, tot i que al ser fineta es desfilava moltíssim i valia la pena passar-li un zig-zag justet tallar-la. L'altre inconvenient, el que arriba a destenyir la roba texana tot i estar rentada quan no és reciclada!!!

Y aunque parezca increible, era la primera vez que cosía tela vaquera, de hecho aún no he vuelto a hacerlo, así que enlazo esta entrada en la Semana de la Tela Plana de Cal Joan diciendo que me ha resultado muy fácil de coser, aunque al ser finita se deshilachaba muchísimo y valía la pena pasarle un zig-zag justo después de cortarla. El otro inconveniente, lo que llega a desteñir la tela vaquera aún estando lavada cuando no es reciclada!!!

2 comentarios:

  1. Les faldilles t'han quedat molt bé, són molt xul·les! Queda molt bé la combinació de la roba texana amb la de cotó. Jo faig servir el mateix patró de vegades per reciclar pantalons trencats... simplement aprofitant la part de la cintura i una mica més i cosint-li una tela bonica a sota.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Me n'alegro que t'hagin agradat!!! La veritat és que no estic massa acostumada a cosir per a nenes però li estic agafant el gust, eencara que només sigui per regalar... Per cert, provaré això de reciclar la part de dalt dels texans, m'ha semblat una gran idea!

      Eliminar

Blogging tips