jueves, 5 de junio de 2014

Minimanduca
Em vaig enamorar d'aquesta motxilla portabebès per a ninos només veure-la al blog de Para mi peque con amor. D'això ja fa més d'un any que és quan vaig començar a cosir, però en aquell moment el mico era molt petit, i els amics del mico, doncs també, així que vaig optar per esperar l'ocasió perfecta. I per fi ha arribat!!! Ha sigut un regal per l'Aina, que acaba de fer dos anyets, a la que li encanta arrossegar els seus ninos, i que fa molt poquet  acaba de tenir un germanet, així que vaig pensar que podia ser un molt bon regal.... Què hi ha millor que poder imitar a  la mama!!!

Me enamoré de esta mochila portabebés para muñecos en cuanto la vi en el blog de Para mi peque con amor. De eso ya hace más de un año que es cuando me inicié en esto de la costura, pero en ese momento el peque era muy peque y los amigos del peque, pues más de lo mismo, así que preferí esperar a la ocasión perfecta. Y por fin llegó!!! Ha sido un regalo para Aina, que acaba de cumplir dos añitos, a la que le encanta arrastrar a sus muñecos, y que muy recientemente ha tenido un hermanito, así que pensé que podía ser un regalo genial.... Qué hay mejor que poder imitar a mamá!!!
Podeu trobar el tutorial de com fer-la aquí. Fa un any no m'hagués atrevit, després d'un temps tot sembla molt més assequible. La veritat és que li podeu perdre la por perquè no és una costura gens complicada.

Podéis encontrar el tutorial de cómo hacerla aquí. Hace un año no me hubiese atrevido, después de un tiempo todo parece mucho más asequible. La verdad es que le podéis perder el miedo porque para nada es una costura complicada.
El cos de la motxilla és loneta, la butxaca una roba de cotó tipus patchwork.

El cuerpo de la mochila es loneta, el bolsillo una tela de algodón tipo patchwork. 
I com no podia faltar, la cinta handmade que podeu trobar a Hilos y más. M'encanta el toc que li dóna a les coses!!!
Espero que l'Aina gaudeixi tant portejant al seus ninos com jo fent la motxilla....

Y como no podía faltar, esa cinta handmade que podéis encontrar en Hilos y más. Me encanta el toque que le da a las cosas!!!
Espero que Aina disfrute tanto porteando a sus muñecos como yo haciendo la mochila...

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Blogging tips