jueves, 6 de febrero de 2014

Escalfadors / CalentadoresEm fa molta ràbia que quan portejo al Blai, sempre li quedin les cametes a l'aire. Ja li poso els pantalons que li van llargs, mitjons fins al genoll, però no sé com s'ho fa, que sempre acaba anant amb algun tros de cama a l'aire. Així que en una estoneta li vaig fer aquests mini escalfadors de llana, perquè vagi ben calentet i porti els pantalons allà on vulgui!!!

Me da mucha rabia que cuando porteo a Blai siempre le queden las perneras al aire. Ya le puedo poner los pantalones más largos que tenga, los calcetines hasta la rodilla, que no sé como se lo monta, que siempre acaba con algún trozo de pierna al descubierto. Así que en un ratito le hice estos mini calentadores de lana, para que vaya bien calentito y lleve los pantalones donde le de la real gana!!!
Els he fet amb llana Canada de Katia, amb agulles del 7. Són 2 rectangles, on l'ample és el perímetre de la cama (en el meu cas 25 cm) i la llargada és la distància entre el turmell i allà on es vulgui que arribi l'escalfador (aquí són 18-19 cm). El Blai té 17 mesos i és poqueta cosa, us ho dic perquè tingueu una referència, però les mides s'hauran d'adaptar a cada nen. Està fet amb punt elàstic i punt bobo.

Están hechos con lana Canada de Katia, con agujas del 7. Son 2 rectángulos, donde el ancho es el perímetro de la pierna (en mi caso 25 cm) y el largo es la distancia entre el tobillo y allí donde queramos que llegue el calentador (aquí son 18-19 cm). Blai tiene 16 meses y es poquita cosa, os lo digo para que tengais una referencia, pero las medidas se tendrán que adaptar a cada niño. Están hechos con punto elástico y punto bobo. 
M'agrada força com han quedat, els vam estrenar el dia següent de fer-los i ens han anat súper bé... hauré d'anar pensant en fer-ne uns altres per tenir-los de reserva!!!

Me gusta mucho como han quedado, los estrenamos el día siguiente de hacerlos y nos han ido súper bien.... tendré que ir pensando en hacer otros para tenerlos de reserva!!! 


8 comentarios:

 1. Molt bona idea, ja m'agradaria a mi saber fer punt...assignatura pendent! Així segur que no passa fred...Petonets!!

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Gràcies!!! Doncs tot és posar-s'hi, t'asseguro que no és gens difícil, i menys si comences per cosetes petites i fàcils, que són molt agraïdes i anima molt!!! T'ho diu una que va començar amb una jaqueta!!! ;)

   Eliminar
 2. Lia, una idea muy buena para protegerlos del frío. Me gustan mucho y tu niño precioso!!!
  Besos

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Muchas gracias!!! Y el peque dice que gracias por el piropo!!! ;)
   Un saludo!!

   Eliminar
 3. Que guapo!!!! y calentito!!!
  Una idea muy práctica!!!
  Saludos

  ResponderEliminar
  Respuestas
  1. Gracias, la verdad es que los estamos usando mucho!!!

   Eliminar

Blogging tips